تحولات منطقه

زهره الهیان گفت: نیروهای دلسوز انقلاب و ارزشی باید با راهبرد وحدت مسیر آینده را تا انتخابات ریاست جمهوری طی کنند و البته مسئولیت سنگینی بر روی دوش بزرگان جریان ارزشی و انقلابی است.

تنها راه موفقیت نیروهای انقلابی در شرایط فعلی «وحدت» است/ شکست اصولگرایان در انتخابات 92 به دلیل عدم وحدت بود
زمان مطالعه: ۵ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، زهره الهیان نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی و عضو شورای  مرکزی جبهه رهپویان انقلاب اسلامی است که در مجمع عمومی جبهه مردمی انقلاب اسلامی توانست با کسب اکثریت آرا به عضویت در شورای مرکزی این جبهه درآید. این فعال زن اصولگرا معتقد است که یکی از موانع وحدت؛ عدم درک ضرورت وحدت است و عده ‏ای هنوز به ضرورت وحدت نرسیده‏ اند و بی توجهی به این مساله مهم از نتایج تفرقه و عدم وحدت است. در مورد جبهه مردمی انقلاب اسلامی و ضرورت آن یا وی به گفت‌وگو نشستیم که مشروح آن در زیر می‌خوانید.

* به عنوان اولین سوال لطفا بفرمایید که به نظر شما ضرورت تشکیل یک جبهه انقلابی در برهه فعلی چقدر است و تا چه اندازه می‌تواند مثمر ثمر باشد؟

 در برهه حساس پیش‌رو یکی از ضروری‌ترین استراتژی های نیروهای انقلابی و ارزشی می‌بایست راهبرد وحدت باشد.

ما امروز در شرایطی قرار داریم که انتخابات ریاست جمهوری سال آینده در پیش ‌رو است؛ بنابراین اگر با همدلی و هم‌افزایی ورودی قدرتمند در میدان و عرصه کلان سیاسی کشور نداشته باشیم شاهد همان نتیجه‌ای خواهیم بود که در انتخابات ریاست جمهوری سال 92 رقم خورد.

*یعنی شکست در انتخابات قبل را نتیجه عدم وحدت می دانید؟

بله؛ بنده معتقدم شکست اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری 92 به دلیل عدم وحدت بود لذا باید ضرورت وحدت باید برای نیروهای انقلابی درک شود. یکی از موانع وحدت؛ عدم درک ضرورت وحدت است و عده ‏ای هنوز به ضرورت وحدت نرسیده‏ اند و بی توجهی به این مساله مهم از نتایج تفرقه و عدم وحدت است. اگر بنشینیم و تامل کنیم که بدون وحدت چه هزینه هایی بر کشور تحمیل می شود ضرورت وحدت برای ما مشخص می شود.

*به نظر شما در حال حاضر نیروهای انقلابی برای عدم تکرار شکست های قبلی باید چه کنند؟

در حال حاضر نیروهای دلسوز انقلاب و ارزشی باید با راهبرد وحدت مسیر آینده را تا انتخابات ریاست جمهوری طی کنند و البته مسئولیت سنگینی بر روی دوش بزرگان جریان ارزشی و انقلابی است که بدنه اجتماعی متصل به خود را معطوف به وحدت و هم‌افزایی کنند. به هر صورت در شرایط حال حاضر آزمون بزرگی برای جریان سیاسی ارزشی و بزرگان شخصیت‌های انقلابی وجود دارد تا بدنه ارزشی جامعه از آنها تبعیت کند، چرا که انتخابات گذشته این درس مهم را به همه جریان ارزشی و انقلابی داده است که باید یکپارچه و هم‌صدا زیر یک پرچم جمع شویم و ورودی مسئولانه به مسائل داشته باشیم.

* همانطوری که شما گفتید عدم وحدت یکی از دلایل شکست در انتخابات‌ سال 92 بود ولی چگونه می‌توانیم سلیقه‌های سیاسی را تا انتها در کنار هم نگه داریم؟

بله، اینکه مطرح می‌شود در شرایط حال حاضر وحدت به عنوان ابزار جدی در دستور کار جریان ارزشی باشد به معنای کنار گذاشتن اختلاف نظرات و تفاوت سلیقه‌ها نیست؛ حتی به معنای تبعیت محض از یک جریان خاص نیز نمی‌تواند باشد اما باید با وجود اختلاف نظرات، دیدگاه و سلایق سیاسی در چارچوب‌ ارزش‌های انقلاب و بر نقاط اشتراک تکیه بزنیم چرا که وحدت در شرایط فعلی تنها راهکار موفقیت ما است.

* به نظر شما نیروهای ارزشی و انقلابی در شرایط فعلی باید بر روی چه مسائلی متمرکز باشند؟

یکی از شاخص‌های انقلابی بودن بصیرت و تحلیل جامعه از شرایط کشور و شرایط موجود جامعه داشتن، است. بنابراین با توجه به محدودیت جمهوری اسلامی ایران در معادلات جهانی و منطقه و فشار اقتصادی و بیکاری که روز به روز بر آن افزوده می‌شود و همچنین مشکلات معیشتی که گریبانگیر مردم است نیروهای انقلابی باید بر روی این مسائل تأکید داشته باشند و برای حل آنها بکوشند چرا که شرایط ما شرایط حساسی است و مردم ما دیگر طاقت بیکاری و مشکلات معیشتی را ندارند و هیچ‌کس دلسوزتر از نیروهای ارزشی و انقلابی برای رفع مشکلات مردم وجود ندارد.

*با این وجود به نظر شما نیروهای ارزشی و انقلابی بایید چه کار کنند؟

نیروهای ارزشی و انقلابی باید به جای اینکه بر طبل تفرقه بکوبند و یا نسبت به تخریب‌های رقیب تأثیرپذیر باشند، به آینده کشور بیاندیشند که این جز با وحدت و همدلی برای حل این چالش‌ها به دست جریان ارزشی حل نخواهد شد. امروز قشر مستضعف جامعه با مشکلات عدیده‌ای دست و پنجه نرم می‌کند و مشکلات اقتصادی تاب را از توان آنها گرفته است و این نیروهای ارزشی و انقلابی که همواره دغدغه خدمت به مردم مستضعف جامعه را داشته و دارد و امروز باید بتوانند اختیارات لازم را کسب کنند تا در آینده کشور نقشی ایجاد کنند و تنها راهکار برای ایفای این نقش وحدت است.

* خانم الهیان شما به شرایط منطقه‌ای و جهانی اشاره کردید؛ با توجه به اینکه شما در کمیسیون امنیت ملی مجلس هشتم عضویت داشتید شرایط فعلی ما در جهان و منطقه چگونه است و آیا جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی برنامه‌ای مدون در این زمینه خواهد داشت یا خیر؟

قطعا جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی می‌بایست برنامه مدون و فهرست را برای آینده کشور در حوزه سیاست خارجی و همچنین در رابطه با نقش جمهوری اسلامی ایران در معادلات منطقه‌ ای و جهانی داشته باشند. اگر کاندیدای از سوی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی به صحنه رقابت‌ها می‌آید باید برنامه مدون خود را در ارتباط با تحولات منطقه‌ای و جهانی و نقطه تعیین‌کننده جمهوری اسلامی ایران در این معادلات مهم و حساس را ارائه دهد. امروز جبهه مقاومت چشم به ایران اسلامی دوخته چرا که جمهوری اسلامی ایران تاکنون سیاست‌های حمایتی زیادی را نسبت به جبهه مقاومت از خود نشان داده است؛ اما باید برنامه‌ای مدون برای آینده  از این نوع حمایت‌ها و تأثیرگذاری در منطقه درباره معادلات جهانی داشته باشد.

*به نظر شما جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در موضوع هسته‌ای باید چه جهت‌گیری‌هایی را از خود اتخاذ کند؟

در ارتباط با موضوع هسته‌ای به جهت اینکه همچنان بحث برجام مطرح و شاهد بدعهدی از سوی آمریکا و کشورهای 5+1 هستیم باید برنامه‌ها به گونه‌ای باشد که منجر به تضییع حقوق هسته‌ای ملت ایران نشود. قاعدتاً با یک استراتژی مشخص در ارتباط با برنامه‌های هسته‌ای راهبرد جبهه مردمی نیروی انقلابی اسلامی ارائه خواهد شد و کاندیدای جبهه مردمی در ارتباط با حقوق مسلم ملت ایران برنامه‌های خود را ارائه خواهد کرد. آنچه مسلم و مشخص است باید حق غنی‌سازی ایران به رسمیت شناخته شود و تحریم‌های دشمنان نه بر روی کاغذ بلکه به طور کل لغو شود و عزت ملت ایران را نگه دارند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.